У Санкт-Петербурзі (Росія) співробітники Інтерполу затримали українського чемпіона з кікбоксингу Вадима Оленчика. Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Вадим Оленчик
Вадим Оленчик

За інформацією видання, Оленчик перебуває у міжнародному розшуку у справі про вбивство і викрадення в Києві.
На сайті Міністерства внутрішніх справ України зазначено, що спортсмен знаходиться в розшуку з 29 листопада 2017 року.
"Затриманий громадянин України Вадим Оленчик 1995 року народження, який перебуває в міжнародному розшуку за ініціативою правоохоронних органів України за вчинення злочинів, передбачених пунктом 6 частини 2 статті 115 КК України (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів), частиною 1 статті 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом)", - повідомило джерело.
Зараз Оленчик знаходиться в одному з районних відділень поліції Санкт-Петербурга.
Повідомлення про затримання спортсмена відправлено до Києва.
Вадим Оленчик - дворазовий чемпіон світу з кікбоксингу, чемпіон Європи, п'ятиразовий чемпіон України з тайського боксу.

Як раніше повідомляв Знай.ua, чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов підозрюється в причетності до нападу на відомого дагестанського блогера і шоумена Ельдара Іразієва.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як пише дагестанське видання Черновик, в Махачкалі на Іразієва напала юрба і жорстоко побила нібито за необережні висловлювання на адресу бійця.
Серед нападників, за даними видання, був секундант Нурмагомедова Магомед Магомедов. Напад було скоєно 26 січня, і відбувався на очах Нурмагомедова.
За інформацією видання Super.ru, Хабіб в цей час перебував в Австралії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще