Матч чемпіонату Франції між "Нантом" і "Сент-Етьєном" (1:1) був припинений в пам'ять про форварда Еміліано Салу, який, швидше за все, загинув у авіакатастрофі.
На дев'ятій хвилині, оскільки Сала грав під дев'ятим номером, рефері Франк Шнайдер перервав гру.
Футболісти і вболівальники влаштували овацію стоячи, а головний тренер, Вахід Халилходжич, не зміг стримати сліз.

Вахід Халилходжич
Вахід Халилходжич

Крім того, "Нант" випустив футболки із зображенням Сали.

"Нант" випустив футболки із зображенням Еміліано Сали
"Нант" випустив футболки із зображенням Еміліано Сали

Нагадаємо, 28-річний нападник Сала перейшов в "Кардіфф Сіті" з "Нанта" в зимове трансферне вікно.

Приватний літак, на борту якого перебував новачок "Кардіффа", аргентинський футболіст Еміліано Сала, вилетів з Франції і пропав з радарів, не долетівши до Англії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Літак зник з радарів над Ла-Маншем 21 січня.
28-річний футболіст відправив голосове повідомлення в чат WhatsApp з літака перед зникненням.
"Зараз лечу на літаку, який, здається, ось-ось розвалиться, лечу в Кардіфф. Завтра все почнеться, вдень я приступлю до тренувань з новою командою. Подивимося, що вийде.
Як справи, брати і сестри, все в порядку? Якщо через півтори години від мене не буде новин, не знаю, пошлють вони кого-небудь на пошуки, адже знайти мене неможливо. Боже, як же страшно", - говорилося в повідомленні.

На пошуки літака відправлені два вертольоти та кілька пошукових кораблів. Але швидше за все ніхто не вижив.
"Мені повідомили, що в морі були знайдені подушка, яскраво-помаранчевий предмет, коробка і безліч елементів білого кольору, що плавають поруч з вигнутим шматком металу.
Нам надійшов дзвінок через сім хвилин після того, як зник зв'язок з літаком. Ми вели пошукові роботи до півночі, потім перервалися на відпочинок до ранку. У разі, якби літак впав на воду, то немає жодних шансів залишитися живим. Температура води не перевищує 11 градусів, людина без захисту в такій воді не може витримати більше години," - повідомив голова пошукової служби Джон Фітцджеральд.
Після того, як 24 січня поліція припинила пошуки зниклого футболіста, відомі спортсмени розпочали збір коштів на самостійні пошуки Еміліано Сали.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомі спортсмени збирають гроші на пошуки зниклого футболіста.