Колишня дружина екс-футболіста київського "Динамо" Олександра Алієва зізналася, що вже вісім років її б'є колишній чоловік. Про це Тетяна Алієва розповіла в інтерв'ю ТСН.
За її словами, в поліції порушено п'ять кримінальних справ стосовно Алієва.
Жінка розповіла, що востаннє Олександр жорстоко побив її прямо на очах у дітей.
"Якщо я зникну - це буде його рук. Мені погрожує постійно. Він мене вигнав з квартири, в чому я була. Просто взяв мене головою - і зламав ліжко об мою голову", - розповіла Тетяна.
Сам футболіст заперечує, що б'є колишню дружину, і хоче через суд забрати дітей.

Нагадаємо, Тетяна та Олександр розлучилися в 2016 році. З того часу жінка з двома дітьми живе на зйомних квартирах. Зараз живе у друзів.
Борг батька по аліментах виріс до 200 тисяч гривень.

Як раніше писав Знай.ua, воротар київського "Динамо" Георгій Бущан і його дружина Христина Шишпор, відома балерина, провідна солістка Національної опери України, розлучилися.

Про це розповіла сама балерина в ефірі телешоу "Ранок з Україною".
Христина Шишпор
Христина Шишпор
"Футболісти - це інша каста людей, їм потрібно рано дорослішати, оскільки часто вони відірвані від життя практично з дитинства, як і будь-які люди в спорті чи мистецтві.
У нас була різниця 8 років, але я вважаю, що у стосунках такого поняття, як вік, не існує, оскільки, якщо люди люблять один одного, цієї різниці не існує. Якщо люди перестали один одного любити, поважати, цінувати, то яка б різниця не була, саме це зіграє свою роль", - розповіла Шишпор.
Зараз балерина має намір зосередитися на кар'єрі.
"У мене був період затишку, спокою, сім'ї. Але, оскільки я люблю йти вперед, розвиватися та досягати вершин, зараз у мене амбіції - це моя кар'єра: вистави, заходи… Мені хочеться робити те, що я упустила в інший період, мені хочеться повернутися і займатися своєю улюбленою справою на 100%", - сказала Христина.
Георгій Бущан і Христина Шишпор одружилися у 2014 році, коли футболісту було 19 років, а його нареченій - 28. Того ж року у них народилася дочка Юлія.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще