Колишня помічниця депутата люструватиме чиновників

Виконуючою обов'язки директора департаменту з питань люстрації в Міністерстві юстиції України призначили 28-річну Анастасію Задорожну. Раніше вона працювала у відділі правового забезпечення та науково-аналітичної роботи зазначеного департаменту.

Авіакатастрофа в Канаді: літаки зіткнулися над торговим центром

У Монреалі (Канада) зіткнулися два літаки Cessna 152. Один із пілотів отримав тяжкі травми, а інший – загинув. Інцидент стався над місцевим торговим центром.

Меркель і Трамп обговорили ситуацію на Донбасі

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На спільній прес-конференції президента США Дональда Трампа та канцлера Німеччини Ангели Меркель лідери двох держав зробили заяви щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

Новий лоукост в Україні: чергова компанія запустить бюджетні рейси

Український ринок пасажирських авіаперевезень поповниться новою компанією. Німецька лоукост-авіакомпанія Condor, слідом за Ryanair, запускає рейси з американських аеропортів в Україні.

У Китаї створили електрокар на базі мопеда

Китайський автопром вкотре здивував своїми розробками. Цього разу інженери Піднебесної створили незвичайний електрокар. Авто оснащене електромотором з потужністю 1,6 кінських сил та розвиває максимальну швидкість до 36 кілометрів на годину.