Захисник бразильського Атлетіко Мінейро Емерсон став гравцем Барселони, повідомляє офіційний сайт "блаугранас".

20-річний бразилець приєднається до каталонського клубу 1 липня 2019 року з контрактом, який буде розрахований до літа 2024-го. Сума трансферу склала 12 мільйонів євро.

Цікаво, що Емерсон входив в сферу інтересів Шахтаря.

Правий захисник зіграв у чемпіонаті Бразилії 23 матчі за свій клуб у сезоні, що завершився. Емерсон відзначився одним голом і одним асистом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як раніше писав Знай.ua, захисник збірної України Ярослав Ракицький перейшов у російський "Зеніт" з донецького "Шахтаря", за який виступав 16 років.

Вартість трансферу Ракицького не називається, проте, за чутками, вона склала приблизно 12 мільйонів євро.

Ракицький приступить до тренувань із "Зенітом" на зборі в іспанському Аліканте, який пройде з 1 по 10 лютого.

За Шахтар Ракицький виступав з серпня 2009 року. За "гірників" Ярослав провів 326 матчів і забив 14 голів. З Шахтарем уродженець Дніпропетровщини 7 разів ставав чемпіоном України і ще 6 разів вигравав Кубок України.

Також на рахунку Ракицького 54 матчі і 4 голи за збірну України, з якою центральний дефендер брав участь у чемпіонатах Європи 2012 та 2016 років.

Данило Сікан
Данило Сікан

Як повідомляється на офіційному сайті клубу, контракт розрахований на три роки.
В поточному сезоні Сікан виступав переважно в чемпіонаті U19 (10 матчів, 5 голів). Гравець збірної України U19. 12 серпня 2018 року дебютував за першу команду "Карпат" у поєдинку Прем'єр-ліги з "Зорею".
Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.