Популярний голлівудський актор Стівен Сігал підтримав російського чемпіона UFC у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова (27-0).

За словами актора, він вчинив би так само.

"Я думаю, що Хабіб перевершив Конора у всьому. Навіть у стійці він перевершив Конора, як і в боротьбі, де він просто кращий, і я подумав, що він дійсно домінував над Конором у всіх параметрах. Він виграв бій чесно.

Чи засуджую його за те, що він зробив після бою? Ні. Навіть у якості дипломата я скажу "ні". Якщо ви ображаєте чиюсь сім'ю, дружину, дітей, матір, батька, країну, релігію, всі ставки скасовано, і я б зробив те ж саме", - сказав Сігал.

Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав відсторонення на півроку, і оштрафований на 50 тисяч доларів. Строки дискваліфікації відліковуються з 6 жовтня.
"Чи справедливе рішення комісії? Ви ж бачите, яка різниця - і за строками дискваліфікації, і за сумами штрафу. Я з цим рішенням не згоден. Подивіться - команді Хабіба виписаний штраф 550 тисяч доларів, а Макгрегору - всього 50 тисяч доларів. Це несправедливо, це подвійні стандарти.
Скорочувати строк покарання треба по-любому. Постараємося зробити все, щоб строк дискваліфікації був скорочений до дев'яти місяців.
Я не знаю, що скаже команда. У нас же два бої (попереду) - Хабіба та Іслама Махачева. Якось постараємося вичавити максимум того, що ми можемо в цій ситуації. Ми ж стільки часу втратили в очікуванні рішення комісії - вже й січень закінчується, і грудень пройшов, і листопад, і жовтень. Фактично чотири місяці ми втратили.
Подивимося, що можна зробити. Але з рішенням ми не згодні з тим, що застосовуються подвійні стандарти, це очевидно всім", - заявив Нурмагомедов-старший.

Як раніше повідомляв Знай.ua, чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов підозрюється в причетності до нападу на відомого дагестанського блогера і шоумена Ельдара Іразієва.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як пише дагестанське видання Черновик, в Махачкалі на Іразієва напала юрба і жорстоко побила нібито за необережні висловлювання на адресу бійця.
Серед нападників, за даними видання, був секундант Нурмагомедова Магомед Магомедов. Напад було скоєно 26 січня, і відбувався на очах Нурмагомедова. За інформацією видання Super.ru, Хабіб в цей час перебував в Австралії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.