Чемпіон Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) у легкій вазі Хабіб Нурмагомедов різко сприйняв рішення Атлетичної комісії штату Невада про дев'ятимісячну дискваліфікацію за бійку після бою з Конором Макгрегором.

Водночас Нурмагомедову запропонували взяти участь у соціальній програмі для зменшення терміну покарання.

"Вони сказали в соціальному ролику взяти участь. Взагалі, штат Невада – це там, де офіційно дозволені наркотики, проституція, азартні ігри. Нехай самі над собою працюють. Були бійці, які два роки не билися, і в них пояс не забирали півтора року. Я-то готовий битися, це вони мене відсторонили", – наводить слова Нурмагомедова SportBox.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.