Полячка Йоанна Енджейчик, яка виступає в UFC з 2012 року, змусила про себе говорити.

Зараз знаменита спортсменка відпочиває на пляжі в Ко-Нанг-Юані, невеликому острові біля Таїланду. Дівчина опублікувала у своєму Instagram фото з курорту. Любителі UFC вже встигли звернути увагу на груди Енджейчик, які помітно збільшилася.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Енджейчик є колишньою чемпіонкою UFC в мінімальній вазі. Всього уродженка Ольштина виграла в ММА 15 боїв і 3 рази програла. Також Енджейчик п'ятиразова чемпіонка світу і чотириразова чемпіонка Європи з тайського боксу серед любителів.

Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.