Американські ракетні установки незабаром відправлять на Тайвань.

Про це повідомляє Reuters.

У адміністрації президента США Дональда Трампа зазначили, що обсяги поставки озброєння суттєво збільшать у порівнянні із попередніми роками. Зокрема, першими планують розташувати протикорабельні ракетні системи. Попередня вартість зразків озброєння сягає мільярда доларів.

Також представники Білого дому заявили про те, що військово-технічні ресурси, відправлення яких із певних причини затягнулося на місяці, скоро почнуть продавати.

Крім того, стурбованість американської влади викликають стосунки із Китаєм, які останнім часом значно погіршилися.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на Гаваях провалили випробовування американської ракети експериментального зразка Super Strypi. Розробники зазначають, що проект, який створювався більше двох років, швидше за все закриють.