Манчестер Сіті в офіційному Twitter влаштував серед фанатів опитування на найкращий гол "містян" у січні. До списку потрапив чудовий гол українця Олександра Зінченка у ворота Бертон Альбіон в півфінальному матчі Кубка Англійської ліги.

Також на звання найкращого у січні претендує гол Лероя Сане у ворота Ліверпуля, точний удар Кевіна де Брюйне, який забив Бернлі, а також забитий м'яч футболістки Манчестер Сіті Лаури Хемп у матчі з Вест Гемом.

Наразі участь у голосуванні взяли майже 4 тисячі осіб.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

У півфінальному матчі Кубка Англійської ліги Манчестер Сіті вдома розгромив скромний Бертон Альбіон з рахунком 9:0.

За "городян" покером відзначився Габріель Жезус, також по голу в свій актив записали Кевін Де Брюйне, Філіп Фоден, Кайл Уокер, Ріяд Марез і Олександр Зінченко.

22-річний українець зробив рахунок 4:0 на 37-й хвилині, коли блискучим парашутом відправив м'яч у ворота гостей.

"Я вперше в житті взяв участь у такій перемозі. Якщо чесно, ми забили багато м'ячів, але хотіли більше, і наші фанати теж.

Ми хотіли забити 10 м'ячів. Можливо зробимо це наступного разу. Чи був мій гол навісом? Більше поваги, будь ласка.

У перерві Гвардіола сказав продовжувати в тому ж дусі і забити більше, якщо зможемо", – сказав Зінченко після матчу.

"Манчестер Сіті" – "Бертон Альбіон" 9:0 (4:0)

Голи: Де Брюйне, 6, Жезус, 31, 34, 57, 65, Зінченко, 37, Фоден, 62, Уокер, 70, Марез, 83.

Манчестер Сіті: Мурич — Уокер (Данило, 74), Отаменді, Гарсія, Зінченко — Д. Сілва, Гюндоган, Де Брюйне (Фоден, 58) — Марез, Жезус, Сані (Б. Сілва, 66).

Бертон Альбіон: Коллінс — Брэйфорд, Бакстон, Тернер, Хатчінсон — Уоллес, Аллен (Фокс, 68) — Бойс (Темплтон, 68), Фрейзер (Сбарра, 79), Акинс — Харнесс.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.