Володар титулу чемпіона світу за версією WBO колумбієць Элейдер Альварес і претендент на пояс росіянин Сергій Ковальов пройшли офіційну процедуру зважування.

У результаті російський боксер переважив непереможеного колумбійця на 200 грам:

Елейдер Альварес (24-0, 12 КО) — 78,9 кг

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Сергій Ковальов (32–3–1, 28 KO) — 79,1 кг

У першому поєдинку Альварес відправив Ковальова в технічний нокаут в сьомому раунді. Матч-реванш відбудеться в американському Далласі сьогодні, 2 лютого.

Зірковий український боксер Василь Ломаченко підтримав перед боєм росіянина, який відомий доброзичливістю до Україні:

Нагадаємо, Ломаченко розповів, що проведе наступний бій 12 квітня.

Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Перші раунди суперники традиційно придивлялися один до одного. Педраса намагався тримати тепм, змінювати стійку і працювати корпусом, але за швидкістю і точністю Ломаченка не встигав. Українець же працював спокійно і впевнено.

У шостому раунді Педраса пропустив швидку і точну трійку від Ломаченка, і став набагато обережніше йти вперед. Українець повністю контролював бій.

У сьомому раунді Ломаченко почав тиснути суперника, але і Педраса намагався відповідати, демонструючи хорошу фізичну підготовку. В одинадцятому раунді Педраса двічі побував у нокдауні, але зміг продовжить бій. У заключному раунді Педраса просто тікав від Ломаченка, намагаючись дотриматися до кінця.

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів Ломаченко був беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Ломаченко - Педраса. Статистика
Ломаченко - Педраса. Статистика

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.