Інцидент зі стріляниною у паризькому аеропорту Орлі розслідуватиме місцева антитерористична прокуратура.

Про це повідомляє Associated Press.

У відомстві заявили, що військові намагалися перевірити документи нападника до того, які він наважився відібрати у них зброю. Також він чинив опір поліції тоді, коли патруль зупинив його авто. В цілому конфлікт затягнувся більше, ніж на дві години.

За словами керівника МВС Франції Брюно Ле Ру, співробітники розвідки та правоохоронці володіли даними про особистість застреленого. За неофіційними даними, чоловік міг бути представником радикального руху ісламістів. Втім, жодних фактів на підтвердження чи спростування цієї інформації силові структури поки що не надавали.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що тисячі пасажирів евакуювали з паризького аеропорту Орлі, а рейси на невизначений термін скасували. У МВС Франції попросили громадян поки що утриматися від перельотів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще