3 лютого в рамках 25-го туру Прем'єр-ліги Англії грали дві команди з Манчестера.

Спочатку Манчестер Юнайтед у непростому матчі виграв на виїзді у Лестера, завдяки голу Маркуса Рашфорда на 9-й хвилині. МЮ під керівництвом Уле Гуннара Сульшера продовжує свою безпрограшну серію.

Прем'єр-ліга Англії. 25-й тур

Лестер Сіті - Манчестер Юнайтед - 0:1 (0:1)

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Гол: Маркус Рашфорд, 9.

Також виграв свій матч "Манчестер Сіті", якому на "Этихад Стедіум" протистояв Арсенал. На гол Серхіо Агуеро "каноніри" відповіли точним ударом Лорана Кошельни.

Але Агуеро ще два рази забив лондонцям, оформивши хет-трик. Таким чином, "городяни" перемогли в матчі з рахунком 3:1.

Прем'єр-ліга Англії. 25-й тур

Манчестер Сіті - Арсенал Лондон - 3:1 (2:1)

Голи: Серхіо Агуеро, 1, 44, 61 - Лоран Кошельни, 11.

Дубль Піпіти

Новачок Челсі Гонсало Ігуаїн відзначився дублем у грі за "синіх". Аргентинець забив два м'ячі у ворота Гаддерсфілда в рамках поєдинку 25-го туру Прем'єр-ліги Англії, який Челсі виграв з рахунком 5:0.

Таким чином, Ігуаїн став першим гравцем Челсі з 2000-го року, який забив два голи у своїй першій домашній грі за "синіх".

У 2000-му році це вдалося зробити хорвату Маріо Станічу в матчі проти Вест Гема.

Ігуаїна навіть похвалив легендарний Гарі Лінекер:

Ігуаїн дограє сезон 2018/2019 в Челсі на правах оренди. У контракті аргетинца вказана опція продовження на рік і можливість викупити форварда за 36 млн євро.

Гол Зінченка

Манчестер Сіті в офіційному Twitter влаштував серед фанатів опитування на найкращий гол "містян" у січні. До списку потрапив чудовий гол українця Олександра Зінченка у ворота Бертон Альбіон в півфінальному матчі Кубка Англійської ліги.

Також на звання найкращого у січні претендує гол Лероя Сане у ворота Ліверпуля, точний удар Кевіна де Брюйне, який забив Бернлі, а також забитий м'яч футболістки Манчестер Сіті Лаури Хемп у матчі з Вест Гемом.

Наразі участь у голосуванні взяли майже 4 тисячі осіб.

У півфінальному матчі Кубка Англійської ліги Манчестер Сіті вдома розгромив скромний Бертон Альбіон з рахунком 9:0.

За "городян" покером відзначився Габріель Жезус, також по голу в свій актив записали Кевін Де Брюйне, Філіп Фоден, Кайл Уокер, Ріяд Марез і Олександр Зінченко.

22-річний українець зробив рахунок 4:0 на 37-й хвилині, коли блискучим парашутом відправив м'яч у ворота гостей.

"Я вперше в житті взяв участь у такій перемозі. Якщо чесно, ми забили багато м'ячів, але хотіли більше, і наші фанати теж.

Ми хотіли забити 10 м'ячів. Можливо зробимо це наступного разу. Чи був мій гол навісом? Більше поваги, будь ласка.

У перерві Гвардіола сказав продовжувати в тому ж дусі і забити більше, якщо зможемо", – сказав Зінченко після матчу.

"Манчестер Сіті" – "Бертон Альбіон" 9:0 (4:0)

Голи: Де Брюйне, 6, Жезус, 31, 34, 57, 65, Зінченко, 37, Фоден, 62, Уокер, 70, Марез, 83.

Манчестер Сіті: Мурич — Уокер (Данило, 74), Отаменді, Гарсія, Зінченко — Д. Сілва, Гюндоган, Де Брюйне (Фоден, 58) — Марез, Жезус, Сані (Б. Сілва, 66).

Бертон Альбіон: Коллінс — Брэйфорд, Бакстон, Тернер, Хатчінсон — Уоллес, Аллен (Фокс, 68) — Бойс (Темплтон, 68), Фрейзер (Сбарра, 79), Акинс — Харнесс.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.