Одразу після того, як главу Державної фіскальної служби Романа Насірова затримали правоохоронці, на Одеській митниці сталася пожежа, пожежники залили водою приміщення, де знаходилися комп'ютери.

Про це сказала в інтерв'ю DT.UA колишній начальник митниці Юлія Марушевская. "Після затримання Насірова на Одеській митниці сталася пожежа в будівлі, де встановлені всі комп'ютери. І пожежники залили всю техніку водою. Як я розумію, таким чином знищувалися якісь докази і бази даних", - сказала колишній чиновник. Також під час пожежі постраждав кабінет Геннадія Іваненко, в.о. начальника митниці.

Також вона заявила, що Насіров промишляв з торговими майданчиками. Мається на увазі ринки, куди вирушав товар без сплати внутрішніх податків.

"Насіров з цими компаніями дуже щільно "працював". Це дуже великі обсяги кеша і потужні корупційні потоки", - сказала Марушевская.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що українських водіїв чекають нові гігантські штрафи за нерозмитнені авто. Також СБУ планує прикрити всі нелегальні схеми ввезення автомобілів з-за кордону, а махінаторам з транзитними номерами чекає штраф у 8 тисяч гривень, і 3 роки ув'язнення.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще