Поліція не планує застосовувати силовий метод при розгоні протестувальників, які зранку заблокували міжнародну трасу "Київ-Варшава" в районі села Федорів на Рівненщині.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

На місце події приїхав голова Сарненської райдержадміністрації і вислухав вимоги та претензії. Сюди ж підтягнулися представники правоохоронних органів та автобус зі спецназом.

Силовики пообіцяли протестувальникам зателефонувати до затриманого 43-річного громадянина, аби вони могли почути його голос та підтвердження, що проти нього не застосовували тортури.

За словами головного поліцейського Рівненської області Руслана Старобіцького, правоохоронці попередили учасників акції, що їх дії – це пряме порушення закону, маючи на увазі блокування траси, та запевнив, що переговори по деблокуванню міжнародного шляхопроводу будуть продовжені.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Поки що конфліктних ситуацій не зафіксовано, але по обидва боки від протестувальників уже виросли чималі черги з автомобілів.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", громадяни в балаклавах, які перекрили трасу, вимагають легалізувати їх діяльність та звільнити затриманого "колегу".