Олімпійська чемпіонка, американська гірськолижниця Ліндсі Вонн впала на чемпіонаті світу в Швеції, на своїй останній гонці в кар'єрі.

Ліндсі Вонн
Ліндсі Вонн

Як повідомляє Eurosport, Вонн вилетіла з траси на швидкості 100 кілометрів на годину. Лижниця проходила дистанцію в супергіганті, і на середині ділянки розігналася до 100 кілометрів. В одному з поворотів вона зачепилася за прапорець, і вилетіла за межі траси.
Але після такого страшного падіння, Вонн змогла самостійно підвестися і доїхати до фінішу.

Зазначимо, що цей чемпіонат світу буде для Вонн останнім. 34-річна спортсменка прийняла рішення завершити кар'єру.
Ліндсі Вонн
Ліндсі Вонн
Ліндсі Вонн - олімпійська чемпіонка-2010 з гірських лиж в швидкісному спуску, чотири рази вигравала Кубок світу, найтитулованіша американка в гірськолижному спорті. Вонн належить рекорд за кількістю перемог на етапах Кубка світу серед жінок (82).

Нагадаємо, раніше про завершення кар'єри оголосив легендарний норвезький лижник, дворазовий олімпійський чемпіон та 13-кратний чемпіон світу, володар Кубка світу, Петтер Нортуг.

Петтер Нортуг
Петтер Нортуг

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
Про це спортсмен повідомив 12 грудня на прес-конференції у норвезькому Тронхеймі.
"Я вирішив закінчити з лижними гонками. У мене був неймовірно важкий попередній сезон та осінь 2018 року. Останнім часом я зрозумів, що більше не можу постійно залишатися на високому рівні, щоб добиватися результатів на Кубку світу. Я фізично не здатний на те, що міг раніше", - цитує Петтера NBK.
Петтер Нортуг - абсолютний рекордсмен лижних гонок. Єдиний в історії дворазовий володар неофіційного звання Короля лиж.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські біатлоністки втерли носа росіянкам і захопили лідерство в Кубку націй.