Найпопулярнішим соціальним мережам Facebook, Google та Twitter загрожують серйозні штрафи від Європейського Союзу, який вважає, що ці ІТ-гіганти порушують права користувачів.

Про це пише Reuters.

На даний момент, представники ЄС вивчають усі факти порушень. Зазначається, що в грудні минулого року, ЄС надіслав звернення компаніям та висунув вимоги щодо перегляду правил користування та прийняття заходів з боротьби проти шахрайства у соцмережах.

16 березня представники компаній провели переговори, на яких було запропоновано кілька варіантів вирішення проблем.

Таким чином, в ході зустрічі ІТ-компанії зобов’язалися протягом місяця змінити та затвердити правила користування мережами та поліпшення якості обслуговування користувачів. За невиконання усіх вимог, компанії будуть серйозно штрафувати.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Instagram стане схожим на Facebook. Мережа змінить порядок показу публікацій, щоб користувачі спочатку бачили найцікавіші, а не нові пости.