16 березня увечері за ввідстороненого з посали глави Державної фіскальної служби України Романа Насірова внесли заставу у 100 мільйонів гривень.

Ця сума стала рекордною серед тих, які коли-небудь сплачували українські чиновники, щоб вийти з-під варти, пише "24 канал".

Повідомлення про внесення застави з'явилося близько 7-ї години вечора, проте відпустили його лише через 4 години. У соціальних мережах почали жартувати, що Насірова так довго не відпускали, бо рахували готівку.

Розклавши заставу Насірова по одній купюрі по 500 гривень, можна встелити чотири клубні будинки, такі як у Межигір'ї Януковича. Така стопка купюр була б заввишки як триповерховий будинок.

Сім'ї насірова знадобилося всього 4 дні (від рішення Апеляційного суду), щоб зібрати цю суму. Простий би українець із мінімалкою у 3200 збирав би 100 мільйонів 2604 роки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

[[{"fid":"174656","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"1343","width":"620","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]За підрахунками волонтера Віталія Дейнега для бійців АТО за 100 мільйонів можна було б купити:

[[{"fid":"174657","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"720","width":"620","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", на Одеській митниці сталася пожежа, одразу після затримання Насірова. Вогнеборці залили водою приміщення, де знаходилися комп'ютери з доказами проти відстороненого глави ГФС.