Чемпіон світу за версією IBF у легкій вазі Річард Коммі (28-2, 25 КО) не зможе провести об'єднувальний бій чемпіона світу за версіями WBO і WBA Василем Ломаченко (12-1, 9 КО), який міг відбутися 12 квітня.

Ганець отримав пошкодження в бою з росіянином Ісою Чанієвим. У боксера проблема зі зв'язкою на правій руці. Обстеження показало, що Коммі змушений пропустити через травму 6-8 тижнів.

У свою чергу, WBA дала відстрочку Ломаченку і дозволила йому провести бій за пояс IBF, яким володіє саме Коммі.

Тепер Ломаченко доведеться шукати нового суперника. Альтернативним варіантом для українця вважається британець Ентоні Кролла, торги по бою з яким відбудуться 13 лютого.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Промоутер чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBO і WBA Василя Ломаченка Боб Арум розповів про плани компанії на українця, а також заявив, що при певних умовах його підопічний може зустрітися з травмованим Річардом Коммі в наступному поєдинку.

"Якщо все буде так, як планує Top Rank, то ми сподіваємося, що Ломаченко та Теофімо Лопес розіграють звання абсолютного чемпіона світу. Але бокс - це веселий бізнес і він вносить свої корективи. Що стосується наступного бою Ломаченка, то його суперником може стати Коммі, якщо він відновиться від травми. Якщо йому знадобиться на це від 2 до 4 тижнів, то його поєдинок з Ломаченко може відбутися. Поки ми чекаємо інформацію від промоутерів Річарда", - наводить слова Боба Арума Boxingtalk.

Також в інтерв'ю Fight Hype промоутер Ентоні Кролли (34-6-3, 13 КО) Едді Хирн сказав наступне щодо ситуації навколо бою Ломаченко:

"WBA зробила офіційну заяву. Вони дозволили Ломаченко провести бій проти Коммі, але тільки якщо він відбудеться у квітні. Але я вважаю, що вони не зуміють провести цей поєдинок у призначені терміни і тоді українець буде змушений зустрітися з Кроллою. Думаю, є великий шанс, що бій Ломаченко - Кролла відбудеться в квітні", - заявив Едді Хирн.

Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко розповів, що проведе наступний бій 12 квітня.

Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Перші раунди суперники традиційно придивлялися один до одного. Педраса намагався тримати тепм, змінювати стійку і працювати корпусом, але за швидкістю і точністю Ломаченка не встигав. Українець же працював спокійно і впевнено.

У шостому раунді Педраса пропустив швидку і точну трійку від Ломаченка, і став набагато обережніше йти вперед. Українець повністю контролював бій.

У сьомому раунді Ломаченко почав тиснути суперника, але і Педраса намагався відповідати, демонструючи хорошу фізичну підготовку. В одинадцятому раунді Педраса двічі побував у нокдауні, але зміг продовжить бій. У заключному раунді Педраса просто тікав від Ломаченка, намагаючись дотриматися до кінця.

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів Ломаченко був беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Ломаченко - Педраса. Статистика
Ломаченко - Педраса. Статистика

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.