Чемпіон світу за версією WBA в другій напівлегкій вазі американець Джервонта Девіс, який напередодні успішно захистив свій титул у поєдинку проти Уго Руїса, може провести наступний бій проти японського кікбоксера Тенсина Насукави.

Про це розповів промоутер Девіса - американський боксер Флойд Мейвезер-молодший.

За його словами, цей поєдинок буде виставковим, і пройде в квітні в Японії.

"Ми говоримо про травень (для наступного офіційного бою Девіса), а в квітні він проведе виставковий поєдинок у Японії проти Тенсина Насукави в турнірі японського ММА-промоушену Rizin. Я пишаюся Девісом. Він буде залишатися активним, так що спочатку Тенсин в квітні, а потім справжній бій у травні", - заявив Мейвезер.

Як писав Знай.ua, 20-річний японський кікбоксер Тенсін Насукава програв нокаутом у виставковому поєдинку проти американця Флойда Мейвезера-молодшого.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, бій Мейвезер – Насукава відбувся 31 грудня в Японії, і завершився перемогою американця в першому раунді. Бій мав виставковий характер і відбувався за правилами боксу в рамках вагової категорії до 147 фунтів (66,7 кг).

Поєдинок проходив без суддів, його результат не буде зараховано до офіційної статистики спортсменів.

За цей бій Мейвезер отримав 9 мільйонів доларів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мейвезер відмовився від реваншу з Пакьяо.