Екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) отримав вигідну пропозицію від UFC.

За словами самого боксера, у UFC запропонували йому мільярд доларів.

"Я можу здійснити операцію з UFC прямо зараз. Це буде 3-4 бої за мільярд доларів. Мені потрібно тільки цього захотіти", - передає слова Мейвезера TMZ.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'являлася інформація про те, що після бою Мейвезера та Конора Макгрегора за правилами боксу, Флойд може перейти в змішані єдиноборства.

Бій Мейвезер - Макгрегор відбувся в серпні 2017 року, і проходив за правилами боксу. Флойд переміг Макгрегора технічним нокаутом у десятому раунді.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор

Як писав Знай.ua, 20-річний японський кікбоксер Тенсін Насукава програв нокаутом у виставковому поєдинку проти американця Флойда Мейвезера-молодшого.

Нагадаємо, бій Мейвезер – Насукава відбувся 31 грудня в Японії, і завершився перемогою американця в першому раунді. Бій мав виставковий характер і відбувався за правилами боксу в рамках вагової категорії до 147 фунтів (66,7 кг).

Поєдинок проходив без суддів, його результат не буде зараховано до офіційної статистики спортсменів.

За цей бій Мейвезер отримав 9 мільйонів доларів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мейвезер відмовився від реваншу з Пакьяо.