Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон наступного тижня відвідає США, де зустрінеться з найближчими соратниками президента Дональда Трампа.

За інформацією The Sunday Times, головною темою зустрічі Джонсона із американськими політиками стане його візит до Москви, який відбудеться у найближчі тижні. Голова британського МЗС наполягатиме на більш жорсткій позиції США щодо Росії.

Крім того, Джонсон збирається налагоджувати відносини між Вашингтоном та Лондоном після звинувачень на адресу британських спецслужб. Він також зустрінеться із конгресменами-республіканцями.

Візит Джонсона до США відбудеться 21 березня. Пізніше у Москві він обговорюватиме принципово різну позицію Росії та Сполученого Королівства щодо України та Сирії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер вважає, що Brexit змусить членів Євросоюзу впевнитися у тому, що залишати його не варто.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще