Український хакер Євген Докунін оприлюднив страшні цифри загиблих бійців з початку воєнного протистояння на Донбасі. За його підрахунками, 4209 українських воїнів полягли в зоні АТО.

Про це Докунін написав на сторінці в Фейсбук.

"Станом на 19.03.2017 в статтях наводиться 3746 загиблих. А також окремо згадується 34 солдатів і 429 невідомих солдатів, тому в підсумку маємо відомості про 4209 загиблих військовослужбовців України. Ще є солдати, які вважаються зниклими без вести або в полоні, за ним окрема статистика", - написав автор посту "Правда про військові втрати на війні в Україні".

Також автор додав, що активно продовжує боротися з брехнею, яку публікують росіяни.

"У Вікіпедії окрім російської брехні і пропаганди, з якою я борюся в рамках операції "Відновлення правди" також можна знайти важливу (і, хочеться вірити, правдиву) інформацію. Зокрема про військові втрати під час інтервенції Росії в Україну".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Порошенка анонсували масштабне будівництво на військовому полігоні.