Міністр оборони Ізраїлю Авігдор Ліберман заявив, що його країна готова знищити протиповітряну оборону Сирії, якщо її літакам заважатимуть атакувати озброєння бойовиків "Хезболла".

Ліберман під час візиту до центрального призовного пункту армії у Тель ха-Шомер зазначив, що Ізраїль у жодному разі не піде на компроміс.

"Якщо сирійські ППО знову відкриють вогонь по нашим літакам, то ми змушені будемо знищити їх", - заявив міністр оборони.

Крім того, він зазначив, що Ізраїль не причетний до громадянської війни у Сирії, а удари по сусідній країні наносить лише у випадку крайньої необхідності, як, наприклад, небезпека передачі в Ліван стратегічних озброєнь.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ізраїль підтвердив застосування системи протиповітряної оборони "Стріла" проти сирійських ракет, які направили по винищувачам.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще