Колишня дружина українського нападаючого фінського ФК Сейняйоен Ялкапаллокерго Дениса Олійника заявила, що її троє дітей не від футболіста, повідомляє Dynamo.kiev.ua.

Колишньому форварду Динамо Київ і збірної України Денису Олійнику його екс-дружина Зоряна надіслала повідомлення, в якому написала що її діти від іншого чоловіка. На це Олійник написав повідомлення зі смайлами, натякаючи, що жарти дружини піднімають йому настрій.

Перемога Динамо над Волеренгою

Динамо Київ зіграло заключний спаринг на навчально-тренувальних зборах в Марбельї. Суперником українського гранда стала Волеренга з Норвегії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Рахунок був відкритий вже на 6-й хвилині. Сергій Сидорчук ідеальним пасом вивів один на один з воротарем Русина. З першої спроби форвард не зумів пробити кіпера Волеренги, але повторним ударом Назарій відправив м'яч у ворота. Перед самою перервою "біло-сині" збільшили перевагу. Зі штрафного метрів з 25-ти зробив рахунок 2:0 Микита Кравченко.

У другому таймі норвежці скоротили відставання в рахунку після голу Магнуса Гредема. Могли скандинави перед самим фінальним свистком зрівняти рахунок, але киян врятував сейв Георгія Бущана.

Товариський матч. Міський стадіоні Марбельї

Волеренга - Динамо Київ - 1:2 (0:2)

Голи: Магнус Гредем (69) - Назарій Русин (6), Микита Кравченко (39).

Динамо Київ: Георгій Бущан, Артем Шабанов, Сидклей, Євген Смирний, Микита Кравченко, Денис Гармаш, Сергій Сидорчук, Ахмед Алібеков, Володимир Шепелєв (Че Че, 46), Олександр Андрієвський, Назарій Русин.

Волеренга (стартовий склад): Адам Ларсен Кваресі, Ефраін Хуарес, Джонатан Толлас, Іван Несберг, Сем Адекугбе, Абу Мохаммед, Магнус Левкен, Чидера Эюке, Арон Доннум, Бард Фінне, Маттіас Вильялмссон.

Вже наступного тижня, 14-го лютого Динамо зіграє перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького Олімпіакоса. Поєдинок відбудеться 21-го лютого.

Нульова нічия Динамо з Мальме

Динамо Київ в рамках зборів в іспанській Марбельї зіграло товариський матч з шведським Мальме.

У першому таймі більше моментів для взяття воріт була у скандинавів. У другій половині зустрічі найнебезпечнішим епізодом був удар Беньяміна Вербича на 71-й хвилині, але м'яч після удару словенського легіонера киян пролетів над воротами Мальме.

Динамо Київ — Мальме 0:0

Динамо Київ: Денис Бойко, Томаш Кенджора, Микита Бурда (Сергій Сидорчук, 86), Віталій Миколенко, Віталій Буяльський (Олександр Андрієвський, 80), Ахмед Алібеков (Артем Шабанов, 46), Че Че (Володимир Шепелєв, 46), Микола Шапаренко (Назарій Русин, 72), Віктор Циганков, Беньямін Вербич, Фран Сіль.

Мальме посів третє місце в чемпіонаті Швеції у сезоні 2018 року, а до цього два рази перемагав у внутрішній лізі.

У суботу, 9 лютого, Динамо зіграє ще два спаринги. Опонентами команди Олександра Хацкевича будуть норвезькі Волеренга і М'єндален.

Нульова нічия Шахтаря з Ваккером

Шахтар Донецьк в заключному контрольному матчі на зборах в Туреччині зіграв у нульову нічию з австрійським Ваккером.

Суперники реалізували свої моменти, а тому на табло заблищали підсумкові 0:0.

Додамо, що перед початком зустрічі ізраїльтянин Манор Соломон замінив у стартовому складі бразильця Тайсона.

Шахтар Донецьк — Ваккер Інсбрук - 0:0 (0:0)

Шахтар: Пятов, Болбат (Бутко, 77), Кривцов, Хочолава (Матвієнко, 80), Ісмаїлі, Патрік, Степаненко (Майкон, 80), Марлос (Фернандо, 17), Коваленко (Малишев, 84), Соломон (Нем, 77), Мораес

Тепер на донеччан чекає домашній поєдинок проти франкфуртського Айнтрахта в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи. Зустріч відбудеться у Харкові 14-го лютого. Матч-відповідь буде зіграний в Німеччині 21-го лютого.

Заявка Шахтаря на Лігу Європи

Шахтар Донецьк опублікував список футболістів, які були заявлені на матчі плей-офф Ліги Європи.

У списку опинилися 25 футболістів, серед яких зимові новачки "гірників" Валерій Бондаренко і Манор Соломон.

Інша зміна в порівнянні з літньою заявкою на Лігу чемпіонів — присутність у списку Максима Малишева. У свою чергу, відсутні Ярослав Ракицький і Олег Данченко, які перебралися в російські Зеніт і Єнісей, а також бразилець Маркіньос Сіпріано.

Ізраїльтянин Соломон дебютував за чемпіонів України у вчорашньому контрольному матчі проти данського Хобро (2:1). У цьому ж поєдинку дебютував також Бондаренко.

Перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти Айнтрахта підопічні Паулу Фонсеки зіграють 14 лютого в Харкові, другий — через тиждень, 21 лютого у Франкфурті.

Воротарі: Андрій П'ятов, Олексій Шевченко, Олег Кудрик

Захисники: Богдан Бутко, Сергій Кривцов, Давид Хочолава, Валерій Бондаренко, Іван Ордець, Микола Матвієнко, Ісмаїлі;

Півзахисники: Тарас Степаненко, Тайсон, Дентіньо, Марлос, Максим Малишев, Манор Соломон, Алан Патрік, Веллінгтон Нем, Майкон, Андрій Тотовицький, Сергій Болбат, Віктор Коваленко, Фернандо;

Нападники: Оларенважу Кайоде, Жуніор Мораес.

Як раніше писав Знай.ua, захисник збірної України Ярослав Ракицький перейшов у російський "Зеніт" з донецького "Шахтаря", за який виступав 16 років.

Вартість трансферу Ракицького не називається, проте, за чутками, вона склала приблизно 12 мільйонів євро.

Ракицький приступить до тренувань із "Зенітом" на зборі в іспанському Аліканте, який пройде з 1 по 10 лютого.

За Шахтар Ракицький виступав з серпня 2009 року. За "гірників" Ярослав провів 326 матчів і забив 14 голів. З Шахтарем уродженець Дніпропетровщини 7 разів ставав чемпіоном України і ще 6 разів вигравав Кубок України.

Також на рахунку Ракицького 54 матчі і 4 голи за збірну України, з якою центральний дефендер брав участь у чемпіонатах Європи 2012 та 2016 років.

Данило Сікан
Данило Сікан

Як повідомляється на офіційному сайті клубу, контракт розрахований на три роки.
В поточному сезоні Сікан виступав переважно в чемпіонаті U19 (10 матчів, 5 голів). Гравець збірної України U19. 12 серпня 2018 року дебютував за першу команду "Карпат" у поєдинку Прем'єр-ліги з "Зорею".
Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.