Сирійські повстанці напали на блокпости урядових військ на околицях сирійської столиці Дамаска.

Як пише ВВС, про напад повідомляють жителі столиці. Вказується, що перед нападом в місті в районі Джобар вибухнули два автомобілі, начинені вибухівкою. Даними автомобілями керували смертники. Після повстанці запустили ракети.

Урядові сили відповіли авіаударами.

Є інформація, що до нападу повстанці готувалися досить довго. У Джобарі вони вирили секретні тунелі. Варто зазначити, що протистояння за цю частину міста тривають вже більше двох років.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Сирії загинули четверо військових радників з Росії в результаті вибуху автомобіля на фугасі. Про це повідомили в Міноборони РФ. Відомо, що крім чотирьох померлих, поранення отримали ще двоє росіян. З ними працюють медики. Вибух стався під час руху російської колони автомобілів з аеропорту Тіас в місто Хомс на четвертому кілометрі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще