Американська співачка Кетті Перрі відсудила у монахинь католицький монастир, який поанує використовувати під власні нужди.

Про це повідомляють західні ЗМІ.

На днях стало відомо, що суд Лос-Анджелеса виніс рішення на користь позивачки і тепер монастир стане власністю Перрі.

Раніше на храм, що належить Римській католицькій церкві, претендувало двоє людей, крім Перрі ним хотіла заволодіти Дана Холістер. Монахині заявили, що Кеті Перрі недостойна претендентка на святиню, оскільки її звинувачували у чаклунстві.

Проте суд визнав подібні звинувачення перебільшеннями та задовольнило рішення на користь Перрі. Тепер артистка має отримати згоду у Ватикані, лише після їх позитивного рішення будівля перейде у власність співачки.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, кілька років тому Перрі намагалась придбати старовинний монастир за 14,5 мільйонів доларів та планувала перетворити його на житловий будинок.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", зіркова пара Кеті Перрі та Орландо Блум, які готувалися до весілля, оголосили про розірвання стосунків.