Так званий прем’єр-міністр анексованого Криму Сергій Аксьонов нарешті відкрито озвучив те, про що вже не один рік говорять ті, хто їде на півострів відпочити.

Він заявив, що співробітники туристичних агенцій дурять потенційних туристів, обіцяючи їм відмінний сервіс за доступні гроші, передає "Інформатор".

За словами Аксьонова, недостовірна реклама не впливає на якість послуг, оскільки на півострові "відсутнє здорове співвідношення ціни і якості”.

Минулого року відомий російський блогер Ілля Варламов описав свої враження від поїздки до Криму. Зокрема він наголосив, що в там зовсім немає сервісу. "У Криму вам можуть принести холодну несмачну їжу, я коли ви попросите її поміняти, на вас подивляться. Як на знахабнілого мажора. Вас ніхто не зустрічатиме в готелі, за який ви віддасте 10 тисяч рублів за добу, вам ніхто не посміхатиметься. Замість офіціанта може прийти неохайний небритий тулуб у капцях і з голим торсом", – повідомив він.

Не кращі враження в нього залишились про телефонний зв'язок, заклади громадського харчування та транспортне сполучення.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як писав інформаційни портал "Знай.ua", у Севастополі пафосно відзначили річницю анексії Криму.