Видалити акаунт групи про мітинг на підтримку російського опозиціонера Олексія Навального "Він вам не Дімон" та не ходити на акцію 26 березня попросили брянського школяра Максима Лосєва правоохоронці.

Інформацію у своєму блозі повідомив сам Навальний. Про це він дізнався після телефонної розмови з підлітком.

"Хто б міг припустити, що одна з найбільш надихаючих речей, які я почую за останній час, - це розмова брянських школярів зі своєю директоркою. Все прямо, як у книжках про піонерів-героїв і фашистів-поліцаїв", – написав політик.

Як відомо, Максима за репост у соцмережі правоохоронці забрали прямо з уроку на очах в однокласників. Після цього з учнями виховну бесіду провели учителька та директорка школи. Аудіозапис розмови виклали у мережу, і по ньому можна судити про те, що рівень пропутінської пропаганди в російських школах зашкалює, а будь які тверезі думки та раціональні запитання про поточний стан справ у країні перекриваються фразами з телевізора.

"Я прямо свою радянську школу згадав. Нахабна брехня, лицемірство, боягузтво і одночасно нахабство в кожному слові. І приголомшливі школярі, які називають біле білим, чорне чорним і задають прості питання", – відреагував на запис Навальний.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", соцмережі вибухнули коментарями з приводу інциденту у брянській школі.