Глава МВС Арсен Аваков вважає, що віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд злякалася, що копи в Ради можуть розповісти правду про ситуацію з блокадою.

Про це глава відомства сказав в ефірі українського телеканалу. За його словами, у виступі силовиків не була зацікавлена ​​сама спікер, яка представляє партію "Самопоміч".

Аваков пояснив, що після зіткнення на Донбасі він запросив до себе копів, які брали участь в бійці. Коли депутати дізналися, що поліцейські приїхали до Києва, вони їх запросили до себе.

"І тут я повністю заперечую всі інсинуації, які формулює пані Сироїд - віце-спікер парламенту, яка представляє партію" Самопоміч ", адже Юрій Береза ​​запросив і тричі звернувся до пані Сироїд проголосувати, щоб допустити виступаючих до трибуни", - сказав Аваков.

Злякавшись виступів правоохоронців, Сироїд закрила засідання.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Зате була запропонована теза, що нібито мало не хунта на чолі з військовими захоплює владу. Абсолютний абсурд, яким прикривають страх", - підсумував Аваков.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що глава МВС Арсен Аваков вважає, що народний депутат Володимир Парасюк перекрутив поняття недоторканності.