Ув'язнення у СІЗО і вихід з нього пробудило у відстороненого глави Державної фіскальної служби Романа Насірова тягу до поезії.

Таким чином, він вийшов на зв'язок у Facebook.

"Довго думав з чого почати і написати, але по роботі почну вже завтра. Було трошки часу почитати, і, незважаючи на не простий, м'яко кажучи, період в житті, не написати про це не можу", – почав Насіров.

Він привітав українську письменницю Ліну Костенко із Днем народження і побажав їй щастя, зазначивши, що для нього гордість – жити з цією жінкою в одну епоху.

Під своїм постом відсторонений глава опублікував кілька її творінь, які особливо сподобалися: "Крила", "Про життя" та "Про людей".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 16 березня Насірова відпустили після того, як дружина і тесть внесли надзвичайну заставу, сумою у 100 млн гривень.