14 лютого "Динамо" проведе перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи з "Олімпіакосом".

Матч пройде в Піреї (Греція) на стадіоні "Георгіос Караїскакіс". Початок зустрічі - 19:55 за київським часом.

У прямому ефірі матч "Олімпіакос" - "Динамо" покаже телеканал "Футбол 1".

Орієнтовні склади команд:

"Олімпіакос": Жозе Са - Торосідіс, Сіссе, Вукович, Цимікас - Камара, Гільєрме - Поденсе, Кока, Діас - Герреро

Популярні новини зараз
Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

"Динамо": Бойко - Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко - Шепелєв, Буяльський - Циганков, Шапаренко, Вербич - Соль

Арбітр матчу - Крег Поусон (Англія).

За прогнозами букмекерів "Динамо" вважається аутсайдером цього матчу. На перемогу "Олімпіакоса" букмекери дають коефіцієнт 2,00, на нічию - 3,40. Перемога "Динамо" оцінюється коефіцієнтом 4,20.

Матч-відповідь відбудеться у Києві 21 лютого.

Як писав Знай.ua, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував майбутній матч 1/16 фіналу Ліги Європи з "Олімпіакосом".

"Буено не готується до гри. У нього є проблеми з привідним м'язом. Що стосується Кадара, то по сьогоднішньому тренуванню ми приймемо рішення про його участь у матчі.

Завдання перемогти. Інакше навіщо тоді брати участь у турнірі?

По організації гри Олімпіакос - найсильніша команда Греції. І вдома, і на виїзді вони грають у сильний футбол. У нас вийде п'ять-шість нових футболістів у порівнянні з матчем проти АЕКа. Для деяких футболістів це буде перший досвід гри в плей-офф. Враховуючи тиск трибун ми повинні витримувати концентрацію весь матч.

Я повністю задоволений роботою Франа Соля. Для його впевненості було б добре, якби він забив на зборі, але все ще попереду. Нам потрібно навчитися використовувати його сильні сторони. Він досвідчений футболіст, а наші гравці можуть віддати точний пас. Сподіваюся, що він заб'є в завтрашній грі", - сказав Хацкевич.

Всі квитки на матч "Олімпіакос" - "Динамо" було розпродано вже за два тижні до дати. Стадіон "Георгіос Караїскакіс" вміщує більше 32 тисяч вболівальників.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.