Чемпіон світу за версією WBC Silver і WBO International Ділліан Вайт (25-1, 18 КО) повернеться на ринг у квітні, як планувалося.

Про це повідомив британський промоутер Едді Хірн. Уайт проведе бій з Ентоні Джошуа 13 квітня, але команди боксерів не змогли домовитися.

Пізніше з'явилася інформація, що Ділліан Уайт очолить вечір боксу 20 квітня, але Хірн спростував цю інформацію.

"Шоу точно відбудеться, 100%. Просто я сумніваюся, що Ділліан Вайт в ньому виступатиме. Більш ймовірно, що його наступний бій пройде в липні. Промоутерські торги по бою проти Брізіла відбутися в квітні, після чого у нас буде 90 днів, щоб провести поєдинок", - передає слова Хірна talksport.com.

Нагадаємо, Всесвітня боксерська рада (WBC) зобов'язала Ділліана Уайта і претендента Домініка Брізіла провести поєдинок за пояс тимчасового чемпіона.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Команди боксерів вже ведуть переговори про бій, який може пройти 20 квітня в Лондоні.

Уайт і Брізіл змагатимуться за тимчасовий пояс WBC
Уайт і Брізіл змагатимуться за тимчасовий пояс WBC

Якщо сторони не зможуть домовитися до 19 березня, то будуть призначені промоутерські торги.

Як писав Знай.ua, Ділліан Вайт відмовився від реваншу з чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО), повідомляє World Boxing News.

За інформацією видання, Вайту запропонували 3 мільйони фунтів за поєдинок, пізніше збільшили гонорар до п'яти, але боксер все ж таки відмовився від пропозиції.
Бій Вайта проти Джошуа відбувся в грудні 2015 року і закінчився поразкою Ділліана нокаутом в сьомому раунді. Після бою Джошуа заявив, що готовий дати реванш Уайту.
Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа
Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.