Туринський "Ювентус" шукає заміну головному тренеру, повідомляє італійський портал Tuttosport.

За інформацією видання, нинішній наставник клубу Массіміліано Алегрі може залишити "Ювентус" в літнє міжсезоння.

Головним претендентом на цей пост є Зінедін Зідан.

Зінедін Зідан
Зінедін Зідан

Окрім француза розглядають також кандидатури Юргена Клоппа і Дідьє Дешама.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чинний контракт Массіміліано Алегрі з "Ювентусом" розраховано до літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.ua, півзахисник лондонського Арсеналу Аарон Ремзі продовжить кар'єру в Ювентусі, повідомляє офіційний сайт "Старої Синьйори".

Офіційно 28-річний валлієць приєднається до туринського клубу 1 липня 2019 року і перейде в італійську команду на правах вільного агента.

Контракт валлійця з "бьянконері" буде розрахований на 4 роки. Ремзі стане найбільш високооплачуваним британським гравцем в історії, його базова зарплата становитиме понад 400 тисяч фунтів на тиждень.

Цікаво, що Ремзі стане третім валлійцем в історії Ювентуса. До цього кольору туринського гранда захищали Джон Чарльз і Іан Раш.

Ремзі перейшов в Арсенал з Кардіфф Сіті в 2008 році. У нинішньому сезоні валлієць зіграв у чемпіонаті Англії 22 матчі, в яких забив 2 м'ячі і зробив 5 асистів.

Перемога Ювентуса та рекорд Роналду

Португальський форвард Кріштіану Роналду допоміг Ювентусу здобути чергову, вже 20-у в сезоні перемогу в чемпіонаті Італії. На цей раз туринці на виїзді, на стадіоні "Мапеї", обіграли Сассуоло з рахунком 0:3. Для самого Роналду цей гол став 18-м в Серії А, що дозволило 34-річному португальцю зміцнити свої позиції в бомбардирських перегонах.

Довівши загальну кількість голів у нинішньому сезоні до 20-ти (ще по одному м'ячу Кріштіану забив у Лізі чемпіонів і Суперкубку Італії), Роналду продовжив унікальну гольову серію, забиваючи мінімум 20 разів вже протягом 13 сезонів.

У матчі з Сассуоло не обійшлося і без курйозу. В одному з епізодів Кріштіану, прориваючись до воріт, з усієї сили вдарив м'яч паралельно лінії штрафного майданчика, потрапивши точно в голову Самі Хедіри, який, до речі, також у цьому матчі відзначився забитим м'ячем.

Ще одним голом за "Стару Синьйору" відзначився Емре Джан.

Завдяки цій перемозі Ювентус збільшив свою перевагу над другим Наполі до 11 очок. В наступному турі 15 лютого підопічні Массіміліано Алегрі прийматимуть в Турині одного з аутсайдерів Серії А Фрозіноне. Потім 20 лютого "бьянконері" зіграють на виїзді з мадридським Атлетико в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Зустріч в Італії відбудеться 12 березня.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.