Перша ракетка України Еліна Світоліна (№7 WTA) програла румунці Сімону Халеп (№3 WTA) у півфінальному матчі турніру серії Premier у Досі (Катар).

Халеп обіграла Світоліну в трьох сетах з рахунком 2:1 (6:3, 3:6, 6:4).

За матч з екс-першою ракеткою світу українка двічі подала навиліт, допустила 3 подвійні помилки і реалізувала 3 брейкпоінти.

Як раніше писав Знай.ua, у чвертьфіналі Qatar Total Open Світоліна обіграла чешку Кароліну Мухову, а Халеп обіграла німкеню Юлію Гергес.

Симона Халеп
Симона Халеп

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Світоліна обіграла Мухову з рахунком 6-4, 6-2.

Зазначимо, що Еліна вперше в кар'єрі вийшла у півфінал турніру в Досі.

Суперниця українки у півфіналі визначиться в матчі румунки Сімони Халеп і Юлії Гергес з Німеччини.

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна розповіла про своє самопочуття після травми.

За словами Світоліної, її вже близько місяця мучать болі в шиї.

"Здається, сьогодні я била і подавала набагато краще, ніж у попередніх поєдинках. М'яч тут літає, вітер важкуватий. Треба бути неймовірно шустрим на ногах. Я задоволена, що змогла завершити все в двох сетах. Мене мучать болі в шиї ще з Australian Open. Важко пояснити, адже все змінюється кожен день, на тренуванні, в матчі. Мені складно сказати, як я буду відчувати себе завтра. Я постійно намагаюся проходити процедури, працюю над собою", - цитує слова Світоліної сайт WTA.

Нагадаємо, Еліна Світоліна успішно почала виступи на турнірі серії Premier у Досі (Катар). 24-річна українка пройшла до третього кола, перегравши представницю Латвії Олену Остапенко.

Еліна виграла матч з рахунком 3:0 (6:4, 6:4).

Українка початку виступи в Катарі з другого кола, будучи посіяною під четвертим номером.

Доха. Друге коло

Світоліна (Україна) - Остапенко (Латвія) - 6:4, 6:4

Відзначимо, що Еліна Світоліна вперше перемогла Олену Остапенко. Раніше латвійка двічі перемагала в очних зустрічах одеситку з рахунками 2:0.

Як раніше писав Знай.ua, Даяна Ястремська вперше в кар'єрі виступить на турнірі WTA Premier 5 в Дубаї.