Навколо учасниці міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 від Росії Юлії Самойлової розгорівся справжній скандал. І уникнути його, судячи з усього, вже не вдасться.

За словами прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, замінити співачку не представляється можливим, пишуть російські ЗМІ.

"Мені невідомо про рішення наших організаторів, але, наскільки я розумію, такої опції як заміна не існує", - заявив представник Володимира Путіна.

Так Пєсков відповів на запитання журналістів про те, як вчинить Москва в разі, якщо Самойловій заборонять в'їзд в Україну - проігнорує конкурс або замінить учасника.

Нагадаємо, на початку минулого тижня стало відомо, що "Перый канал" вибрав співачку Юлію Самойлову представницею Росії на Євробаченні-2017, яке відбудеться у травні в Києві.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І все б нічого, однак з'ясувалося, що артистка у 2015 році виступала в Керчі. Вона незаконно в'їхала на територію анексованого Криму і порушила законодавство України.

Тепер її участь у пісенному конкурсі знаходиться під загрозою зриву, адже Служба безпеки України може заборонити виконавиці відвідувати Київ.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", представник СБУ прокоментувала чутки у російських ЗМІ з приводу дозволу Самойловій виступати на Євробаченні.