Непереможений британський боксер Біллі Джо Сандерс (24-0, 12 КО) заявив про свою готовність битися з володарем титулів IBF, IBO, WBA та WBC Геннадієм Головкіним (37-0, 33 КО).

"Я готовий приїхати куди завгодно, щоб битися з ним. Головкін сильний, але я можу перебоксувати його. Боксер завжди може перемогти панчера. Він ніколи не стикався з настільки незручним і хитрим суперником. Я побачив у нього недоліки, які можу використати на свою користь. Хочу побачити, наскільки я хороший. Знаю, що можу побити його. Я перебуваю в розквіті сил і хочу битися з найкращими", – заявив Біллі Джо Сандерс.

Нагадаємо, раніше Геннадій Головкін (37-0, 33 КО) заявив, що зараз його головною метою є останній пояс своєї вагової категорії, яким володіє Біллі Джо Сандерс.

18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden Головкін переміг за очками американця Деніела Джейкобса, відстоявши всі належні йому титули.

Дивіться повне відео бою Головкін - Джейкобс.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, названо дату наступного бою Головкіна.

Фото – Getty Images