Російський чемпіон UFC у легкій вазі Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатив штраф UFC в розмірі $500 тис. за участь у бійці після турніру UFC 229 в Лас-Вегасі.
Нурмагомедов також сплатив штрафи за своїх членів команди: Абубакара Нурмагомедова і Зубайру Тухугова по $25 тис. Крім того, за послуги адвоката боєць заплатив $200 тис.
Нагадаємо, Атлетична комісія штату Невада відсторонила Нурмагомедова від боїв на дев'ять місяців. Він зможе повернутися в октагон не раніше липня.
Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав відсторонення на півроку, і оштрафований на 50 тисяч доларів. Строки дискваліфікації відліковуються з 6 жовтня.
"Чи справедливе рішення комісії? Ви ж бачите, яка різниця - і за строками дискваліфікації, і за сумами штрафу. Я з цим рішенням не згоден. Подивіться - команді Хабіба виписаний штраф 550 тисяч доларів, а Макгрегору - всього 50 тисяч доларів. Це несправедливо, це подвійні стандарти.
Скорочувати строк покарання треба по-любому. Постараємося зробити все, щоб строк дискваліфікації був скорочений до дев'яти місяців.
Я не знаю, що скаже команда. У нас же два бої (попереду) - Хабіба та Іслама Махачева. Якось постараємося вичавити максимум того, що ми можемо в цій ситуації. Ми ж стільки часу втратили в очікуванні рішення комісії - вже й січень закінчується, і грудень пройшов, і листопад, і жовтень. Фактично чотири місяці ми втратили.
Подивимося, що можна зробити. Але з рішенням ми не згодні з тим, що застосовуються подвійні стандарти, це очевидно всім", - заявив Нурмагомедов-старший.

Як раніше повідомляв Знай.ua, чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов підозрюється в причетності до нападу на відомого дагестанського блогера і шоумена Ельдара Іразієва.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як пише дагестанське видання Черновик, в Махачкалі на Іразієва напала юрба і жорстоко побила нібито за необережні висловлювання на адресу бійця.
Серед нападників, за даними видання, був секундант Нурмагомедова Магомед Магомедов. Напад було скоєно 26 січня, і відбувався на очах Нурмагомедова. За інформацією видання Super.ru, Хабіб в цей час перебував в Австралії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще