Швейцарський тенісист Роджер Федерер зіграє на Мастерсі в Мадриді.

"Не секрет, що Федерер – один з найкращих тенісистів в історії. Ми щасливі, оскільки його повернення в Мадрид – це подарунок для турніру, але, насамперед, для вболівальників, які побачать цього унікального спортсмена. Повернення Федерера на грунт разом з Джоковичем і Надалем – це подія, яку не можна пропустити", – цитує директора Mutua Madrid Open Фелісіано Лопеса прес-служба престижного турніру.

Федерер вперше з 2015 року зіграє на турнірі в Мадриді. Роджер є триразовим переможцем Madrid Open. Найбільше титулів на цьому турнірі виграв іспанець Рафаель Надаль, який 5 разів тріумфував у Мадриді.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Цуренко VS Халеп

Цуренко поступилася Халеп з рахунком 3:6, 5:7.

Симона Халеп
Симона Халеп

У першому сеті Цуренко виграла дві подачі суперниці, але програла чотири свої. У другому сеті українка почала з брейк-пойнта, але румунка відразу ж виграла три гейми поспіль.
За рахунку 4:4 українка реалізувала подвійний прихований сетбол і була близька до того, щоб перевести матч в третій сет. Але Халеп переломила хід гри, вигравши три гейми поспіль, і завершила матч на свою користь.
Халеп 1 раз подала навиліт, зробила 1 подвійну помилку і реалізувала 7 з 10 брейк-пойнтів. На рахунку українки жодного ейса, 2 подвійні помилки і 4 брейка.

Матч, який тривав трохи більше двох годин, завершиdся з рахунком 2:1 (6:4, 6:7, 6:3).

Як писав Знай.ua, українські тенісистки Еліна Світоліна та Леся Цуренко піднялися в оновленому рейтингу WTA.

Після виходу в півфінал турніру Premier в Досі Еліна Світоліна піднялася на одну сходинку і тепер займає шосте місце.
Оновлений рейтинг WTA
Оновлений рейтинг WTA