Одразу кільком іноземним політикам, які прибули у складі делегації до анексованого Криму, заборонять в'їзд в Україну.

Про це на сторінці у Facebook повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

Вона зазначила, що силовики отримали докази їх перебування на півострові, більш того – делегати дозволили собі брати участь у заходах так званої місцевої влади у "святкуванні річниці псевдореферендума".

Серед тих, кому більше не дозволять приїздити на українські території, виявилися четверо громадян із Сербії та один – із Чехії, втім їхні прізвища не розголошуються.

Гітлянська додала, що заборона діятиме на п'ятирічний термін, але даними про українців у складі тієї делегації силовики не володіють.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українських політиків, які нібито у складі делегації приїхали в анексований Крим, пообіцяла захистити російська сторона, не називаючи їх імен "з метою безпеки".