Біологічний батько прийомного сина голлівудської актриси Анджеліни Джолі вимагає повернути йому дитину.

Минулий рік видався для зірки екрану дуже важким - вона пережила скандальне розлучення з Бредом Піттом, поділ майна та опіки над шістьма дітьми.

І от, здавалося б, запанував мир. Нещодавно Джолі представила новий фільм, присвячений геноциду в Камбоджі, і дала відверте інтерв'ю про розставання.

Тепер же сім'я Анджеліни знову опинилася під ударом. Цього разу об'явився біологічний батько її сина Меддокса.

51-річний камбоджієць на ім'я Маун Сарат не просто зажадав повернути підлітка на батьківщину, а ще й звинуватив актрису в шахрайстві.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

[[{"fid":"175449","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"630","width":"620","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

За словами чоловіка, Джолі всиновила Меддокса незаконно. Нібито зірка підробила документи, щоб забрати дитину.

У той час Анджеліна приїхала в Камбоджу в якості посла доброї волі ООН. Там вона відвідала дитячий будинок, де і зважилася стати прийомною матір'ю 3-місячного немовляти.

Дитина потрапила в притулок після того, як його мати померла при пологах, а батько відмовився забирати його з лікарні.

У 2003 році суд Камбоджі визнав Мауна Сарата батьком Меддокса на основі документів, які надав чоловік.

"Він все ще мій син. Вона так і не розібралася з цим. Я був би щасливий, якби вона більше ніколи не з'являлася в Камбоджі", - заявив камбоджієць.

Багато хто вважає, що Сарат всього лише хоче нажитися на скандалі, проте є в історії й зерно правди. Адже агента, який допоміг Анджеліні всиновити Меддокса посадили на 18 років за шахрайства.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Джолі освоїла нову професію.