Кращі українські тенісистки Еліна Світоліна, Леся Цуренко та Даяна Ястремська зробили перерву від спорту та відпочили на вечірці в компанії колег.

Про це пише Politeka.

Поки хлопець Світоліной громить росіян на престижному чемпіонаті, його дівчина з колегами відправилася на вечірку.

Зараз українські тенісистки знаходяться на турнірі серії WTA Premier 5 в Дубаї (ОАЕ). Вони відвідали масштабний захід, який організували спеціально для учасників турніру, щоб спортсмени могли відпочити після напружених матчів.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На заході велася відеозйомка, куди потрапили наші тенісистки. Ролик був опублікований на Youtube-каналі WTA. На ньому видно, як дівчата відпочивають, веселяться і багато сміються. Цікаво, що на 30-секундному відео великими планами з усіх тенісисток потрапили відразу троє українок - Даяна Ястремська, Еліна Світоліна і Леся Цуренко.

Варто зазначити, що перша ракетка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна поділилася очікуваннями від турніру серії WTA Premier 5 в Дубаї (ОАЕ), який выигала у 2017 та 2018 роках.

"Чи зможу я виграти ще один титул? Я не знаю. Кожен рік тут все складається інакше. Щорічно мені насправді потрібно важко працювати для своєї перемоги. Тут у мене були важкі битви ці останні 3-4 роки. Навіть тоді, коли я перемагала, це не було легко. Не буває такого, що все залітає в корт, коли я доторкаюся до м'яча. Мені потрібно було прокладати собі дорогу до перемоги в кожному матчі", - розповіка Світоліна.

Як писав Знай.ua, українські тенісистки Еліна Світоліна та Леся Цуренко піднялися в оновленому рейтингу WTA.

Після виходу в півфінал турніру Premier в Досі Еліна Світоліна піднялася на одну сходинку і тепер займає шосте місце.