Українська тенісистка Катерина Козлова (№126 WTA) вийшла до чвертьфіналу турніру WTA International з призовим фондом $250 000 Hungarian Ladies Open в Будапешті, Угорщина.
25-річна українка у двох сетах впевнено обіграла представницю США Медісон Бренгл (№95 WTA).
Будапешт. Друге коло
Катерина Козлова (Україна) - Медісон Бренгл (США) – 6:0, 6:1
Катерина Козлова (Україна) - Медісон Бренгл (США) – 6:0, 6:1
Катерина Козлова (Україна) - Медісон Бренгл (США) – 6:0, 6:1
Наступною суперницею Козлової стане бельгійка Алісон ван-Ойтванк.

Як писав Знай.ua, перша ракетка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна вийшла у півфінал турніру серії WTA Premier у Дубаї.

Світоліна перемогла у матчі 1/4 фіналу представницю Іспанії Карлу Суарес Наварро (№26 WTA).

WTA. Дубай. Premier 5. 1/4 фіналу

Еліна Світоліна (Україна) – Карла Суарес Наварро (Іспанія) – 2:0 (6:2, 6:3)

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Це дванадцята поспіль перемога Світоліної в Дубаї. Еліна є чинною дворазовою чемпіонкою турніру (2017, 2018).



У півфіналі Світоліна зіграє проти тенісистки з Швейцарії Белінди Бенчич, яка в 1/4 фіналу в трьох сетах перемогла румунку Сімону Халеп.

Як повідомляв Знай.ua, у матчі 1/8 фіналу турніру WTA в Дубаї українка Еліна Світоліна впевнено перемогла іспанку Гарбіньє Мугурусу і вийшла в чвертьфінал.

Для перемоги над екс-першою ракеткою світу Еліні знадобилася година 2 хвилини. За матч українка зробила 2 ейси, допустила 2 подвійні помилки і реалізувала 5 брейк-поінтів.

WTA. Дубаї. 1/8 фіналу

Гарбіньє Мугуруса (Іспанія, 12) — Еліна Світоліна (Україна, 6) 0:2 (1:6, 2:6)

У наступному раунді 24-річна українка зіграє з ще однією представницею Іспанії 30-річною Карлою Суарес Наварро.

До речі, Світоліна перемагала на турнірі в Дубаї в 2017 і 2018 роках.

Нагадаємо, друга ракетка України Леся Цуренко програла другій ракетці Симоні Халеп у третьому колі турніру серії Premier 5 в Дубаї.

Цуренко поступилася Халеп з рахунком 3:6, 5:7.

Симона Халеп
Симона Халеп

У першому сеті Цуренко виграла дві подачі суперниці, але програла чотири свої. У другому сеті українка почала з брейк-пойнта, але румунка відразу ж виграла три гейми поспіль.
За рахунку 4:4 українка реалізувала подвійний прихований сетбол і була близька до того, щоб перевести матч в третій сет. Але Халеп переломила хід гри, вигравши три гейми поспіль, і завершила матч на свою користь.
Халеп 1 раз подала навиліт, зробила 1 подвійну помилку і реалізувала 7 з 10 брейк-пойнтів. На рахунку українки жодного ейса, 2 подвійні помилки і 4 брейка.