Нарешті фанати дізнаються істинну причину по якій Кріштіану Роналду покинув свою команту "Реал". В недавньому часі тренер команди - Рамон Кальдерон прокоментував відхід з команди Роналду назвавши вагому причину такого вибору.

Кальдерон заявив у своєму зверненні про те, що Кріштіану не зійшовся думками з нинішнім головою команди - Флорентіно Пересом. Він явно був незадоволеним діями голови. Португалець вимагав Переса підняти його зарплату після перемоги вершкових в Лізі чемпіонів, однак Флорентіно відкинув ці заяви і відмовився це робити. Так само нападаючий був в подиві від того, що "Реал" веде бурхливі переговори з Неймаром і пропонує за бразильського форварда велику суму.

Зі слів екс-голови " Реала ", Перес погодиться віддати Роналду тільки в тому випадку, якщо він получить за нього не менше 100 мільйонів євро. У разі виконання вказівок Кріштіану може покинути футбольну команду. Слідом за нападником з команди без задніх думок пішов і головний тренер - Зінедін Зідан. Одним з його вимог була пропозиція Кріштіану Роналду довічного контракту з " Реалом ".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нещодавно екс-нападник "Реала" перейшов у туринську команду "Ювентус", а саме, в липні 2018 року. Туринці заплатили 100 мільйонів євро за Кріштіану, як і було прописано у вимогах. У січні 2019 футболіст вперше завоював у новому складі туринської команди суперкубок Італії.

Форвард грав у «Реал» з 2009 року і став найкращим бомбардиром в історії клубу. У складі команди нападник чотири рази ставав переможцем Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, раніше "Знай.иа" писав про те, що Міжнародна федерація футболу (ФІФА) заборонила лондонським Челсі реєструвати нових футболістів у два найближчих трансферних вікона.


Також "Знай.ua" повідомляв про те, як фанати "беїіло-синіх" вивісили плакат "Сокіл буде жити", маючи на увазі київський хокейний клуб".


Раніше "Знай.ua" інформував про програш укринке в Дубаї. Відео присутнє.