В результаті обстрілу бойовиками позицій українських сил загинули двоє українських солдатів, ще семеро отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"За уточненою інформацією в результаті боїв на Маріупольському напрямку загинули 2 військовослужбовців, ще 7 отримали поранення", - йдеться в повідомленні прес-центру. Раніше повідомлялося, що серед постраждалих: один убитий, вісім поранених.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Мар'їнці бойовики роблять розбійні набіги на будинки мирних жителів. За териконом бойовики влаштували позиції. Там вони ховають свої танки та інше озброєння. З териконів працюють снайпери. При цьому обстрілюють будинки мирних жителів.

Бойовики з БМП обстрілюють українські позиції, потім застосовують артилерію. Примітно, що ВСУ такі набіги не завдають шкоди. Більше від них дістається домівках мирних жителів.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще