Майже мільйон євро збитків завдали двоє польських працівників німецькому концерну BMW. Через них конвеєр для складання автомобілів заводу в Мюнхені був зупинений на 40 хвилин.

А все тому, що чоловіки перебували на робочому місці у стані наркотичного та алкогольного сп’яніння, передає видання Bild.

За інформацією джерела, інцидент мав місце ще на початку місяця. Співробітники концерну помітили неадекватну поведінку двох колег і викликали швидку допомогу.

Бригада медиків, прибувши на завод та оглянувши поляків, виявила в їх крові алкоголь та амфетамін.

Зазначається, що вперше в історії підприємство припинило роботу через вживання робітниками спиртного й наркотиків. Обоє винуватців уже звільнені з заводу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", польського юриста посадили на чотири роки за шпигування на користь Росії. Він був затриманий у 2014 році, а судовий процес розпочався тільки в 2016-му.