З вівторка, 20 березня до України знову повертається тепла весняна погода. Температура повітря к деяких регіонах сягне позначки + 15 градусів. Проте в кількох областях можливий дощ.

Про це повідомили на сайті Укргідрометцентру.

Мешканцям Київської, Житомирської, Волинської, Рівненської та Харківської областей синоптики радять не ховати парасольки, адже в цих регіонах можливий дощ, а подекуди з мокрим снігом.

На решті території опадів не передбачається. Синоптики прогнозують мінливу хмарність. На Вінничины та Одещині буде найтепліше. Повітря прогріється до + 15 градусів.

На заході без опадів та стовпчики термометрів покажуть до +14 за Цельсієм.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", ведуча прогнозу погоди розреготалась у прямому ефірі, розповідаючи про зміну погодних умов, та довго не могла стримати сміху.