Шанувальники української співачки Віри Брежнєвої постійно обговорюють в мережі її стиль та природну красу. Проте останнім часом ходять чутки про дещо неприродне в тілі артистки. Деякі користувачі мережі припустили, що Брежнєва збільшила груди.

Це прокоментував і пластичний хірург Дмитро Слоссер, - передає "kp.ua".

За словами шанувальників Віри, її форми ще кілька місяців тому були значно "скромніші", а тапер її декольте порівнюють з Маріанською впадтною та помітили, що в сукнях без бюстгальтера її груди виглядають не дуже природно.

Оцінивши знімки екс-учасниці "Віа гри", Дмитро Слоссер дійшов висновку, що форми співачки збільшилися на один розмір.

"Віра - мати двох дітей, а після пологів і грудного вигодовуючи, як відомо, відбуваються зміни в грудях, і не в кращу сторону, - пояснює Слоссер. - Неминуче зменшення обсягу тканин молочної залози, а іноді і буває, що тканина молочної залози заміщується жировою тканиною. Бажання будь-якої людини відповідати тим фізичним кондиціям, які справляють враження на чоловіків, цілком природно. Думаю, в нашій країні це не карається (посміхається). В даному випадку - зміни на обличчі, чи то пак, - на груди. Яка в разі артистки збільшилася на 1 розмір. Якщо судити по фотографіях, раніше у співачки була "двійочка", а зараз - повний третій розмір, причому дуже добре збільшився верхній полюс. Безсумнівно, декольте Брежнєвої виглядає зараз набагато привабливіше для протилежної статі", - зазначив спеціаліст.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Сама ж Брежнєва не коментує свої зміни у зовнішності.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Віра Брежнєва змінила зачіску і колір волосся