Українець Владислав Бондар завоював золоту медаль на етапі Кубку світу з тхеквондо Egypt Open G2, який пройшов в Хургаді (Єгипет).
Бондар виграв золоту медаль у ваговій категорії до 87 кілограмів, перемігши у фіналі тунісця Ясіні Трабелсі.
Ще один український спортмен Тарас Мальченко виборов бронзу у ваговій категорії до 54 кг.

Михайло Романчук
Михайло Романчук

Михайло Романчук став першим на дистанції 400 метрів вільним стилем, показавши результат 3:49.05.

Ще один українець Сергій Фролов показав третій результат.

Як писав Знай.ua, український гімнаст Ігор Радівілов завоював золоту медаль етапу Кубка світу в австралійському Мельбурні.

26-річний українець показав найкращий результат в опорному стрибку, набравши 14,949 бали, повідомляє офіційний сайт змагань.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На другому місці опинився Лорі Фраска з Франції, який записав у свій актив 14,900 пунктів. "Бронза" змагань дісталася британцеві Домініку Каннінгему, який показав результат 14,749 бали.

"Срібло" українки Журавок

Українка Юлія Журавок принесла першу нагороду до скарбнички збірної України на чемпіонаті Європи з біатлону, який 20 лютого стартував у білоруських Раубичах. В індивідуальній гонці 24-річна Юлія стала срібною призеркою.

Завдяки майже ідеальній стрільбі (лише один промах) Журавок змогла випередити більшість суперниць.

Єдиним винятком стала олімпійська чемпіонка з Швеції Ханна Еберґ, яка попри три промахи, випередила українку на фініші. Ще після четвертої стрільби Юлія мала перевагу 11 секунд, але стрімке заключне коло дозволило шведській біатлоністці перемогти.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська біатлоністка Юлія Журавок виграла першу гонку в кар'єрі.