Грузія у липні цього року проведе багатонаціональні військові навчання НАТО, які отримали назву "Гідний партнер - 2017". У Noble Partner візьмуть участь і українські бійці.

Про це інформує портал "Грузія Онлайн".

За словами організаторів, треті за рахунком Noble Partner стануть наймасштабнішими. Загалом свою підготовку продемонструють військові з 11 країн членів та партнерів НАТО.

"Метою нинішніх багатонаціональних навчань буде посилення обороноздатності Грузії, підвищення сумісності з військовими підрозділами країн-членів і партнерів НАТО, формування і розвиток регіональних і єдиних партнерських можливостей, а також поліпшення аспекту логістичного та оперативного планування і виконання", - зазначає джерело.

Деякі військові вже прибули до Грузії та активно готують до випробувань. На військовій базі "Вазіані", що поблизу столиці Тбілісі, пройшла конференція за участю офіцерів країн-партнерів НАТО.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Перші такі змагання провели у 2015 році, тоді в них взяли участь грузинські та американські військові.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Росія провела позапланові військові навчання біля українських кордонів.